суботу, 13 січня 2018 р.

Зимова коробулька для ТМ"ROSA"

                                                                Мої привітання усім! 
Сьогодні старий Новий рік, тож продовжуємо дарувати близьким та знайомим подарунки ! Пропоную Вам зробити ось таку казкову коробульку, в яку можна помістити цукерки або домашнє запашне печиво, якщо полюбляєте самі готувати).
Блог ТМ "ROSA" запросив мене бути дизайнером на місяць, тож покажу вам ще одну роботу з матеріалами цієї торгової марки.



Також можна покласти декілька ялинкових прикрас, які ви зробите власноруч , використавши чудові заготовки для декорування ( в моєму випадку сніжинки), або ж ювелірну прикрасу, котра може стати освідченням у коханні!



Для коробочки я використала короб, який покрила грунтом та білою акриловою фарбою. По всіх швах та кутах пройшлась шоколадним акрилом.Фарби матові, тому дуже гарно відтворюють вінтажний стиль, котрий я так люблю). 


  
 На кришці помістила заготовку із фанери - сніжинку, а також вірізала пару фішок з новорічного паперу із колекції"New Year's magic".

До речі, тег для підпису та будиночок на одній із сторін коробочки також вирізаний з того самого аркушу. Взагалі, дуже сподобались листи паперу, отримала задоволення від застосування його у різних роботах.





Тож бажаю Вам та Вашим родинам веселих гарних свят , а у наступному році миру, злагоди, здоров"я та любові! Такі прості , але такі важливі істини. І нехай Ваші мрії будуть казковими та збуваються ! Сподіваюся, що натхнення Вас переповнює після свят! 
                                                               Миру та любові!

2 коментарі:

  1. Олена, дякуємо за таку прекрасну коробульку :). Червоні ягідки та тежики додають контрасту роботі і підкреслюють свіжий зимовий настрій настрій. Дуже гарно.

    ВідповістиВидалити