пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Знайомство з ДК "ROSA TALENT"

Усім вітання! Ось і промайнуло літо, як один день,а разом з ним чудові довгі літні дні! Та разом з тим було дуже багато цікавих проектів та ідей, пропозицій та спроба нового.
Настав час панувати осені, а разом з нею втілювати нові ідеї в креативній команді  українського бренду "ROSA TALENT". Сподіваюсь, що мої роботи спонукатимуть Вас до створення чогось нового,а поки що знамомимось з дівчатами- дизайнерами, котрі будуть надихати Вас на творчість наступні 6 місяців.Завітайте у гості до нас та дізнайтесь про кожну трошечки більше:


Знову декілька слів про себе: живу у прекрасному древньому місті Чернігові, дуже люблю життя, свою родину, діточок,творчість у всіх її проявах, а також обожнюю природу (море та літо - то моє все). Радію та дякую Богу за цікавих позитивних людей, що трапляються на моєму шляху, за  вдячних кліентів, за можливість займатись тим, до чого прагне душа і спонукає серце. Мене надихає природа, нові матеріали, складні креативні замовлення та щоразу розвиток у новій команді.

Сподіваюсь, що у моїх роботах ви знайдете  щось нове для себе, а також завжди буду рада новим знаоймим).Миру та щастя , наші любі читачі!
                                              Декілька моїх робіт з ТМ "ROSA TALENT" 
                           Новорічна коробулька для солодощів, або ж прикрас на ялинку:


 Новорічні листівки :

Дуже символічно, але на початку моєї творчості в скрапі  (біля 5 років тому), я починала робити листівки саме з заготовками від ROSA.Їх дуже багато, а тому покажу  простенькі запрошення, які також виготовлені за допомогою заготовок для листівок. Це маст хев для тих, кому потрібно швидко виготовити великим тиражем листівки, або ж запрошення як на весілля, так і на ДН.


Усім миру. любові та натхнення! 

1 коментар: